Géén wachttijd, aanmelden = direct starten! 😍

Herontdek je eigen krachten en voel je direct licht en vrij!

Tijdens de 3 uur durende online workshops gaan we wat meer de diepte in. En met diepte bedoel ik jouw onderbewuste. De plek waar de magie plaatsvindt! Daar is alles mogelijk, daar sta je open voor veranderingen! Twee workshops over zelfsabotage en loslaten van €149,- per stuk nu samen voor maar €49,- Na je aankoop kun je direct starten met loslaten!

Debbie Steur is bekend van:

Voor wie zijn de workshops?

Je merkt dat je best wel wat stappen zet om vooruit te komen, maar toch laat je jezelf steeds onderuit halen. Of misschien haal je jezelf wel steeds onderuit. Je saboteert als het ware je eigen geluk. Herkenbaar?

Zelfsabotage

Het klinkt raar, je eigen geluk in de weg staan. En toch doen ontzettend veel mensen dit. Ze zeggen ook wel: We kiezen liever voor de bekende hel dan voor de onbekende hemel. De plek waar je nu bent, voelt veilig en vertrouwd. Ook al is het misschien niet waar je graag wilt zijn. Je onderbewuste heeft een strategie bedacht om jou te houden waar je nu bent. Een geniaal systeem maar misschien niet zo fijn voor jou!

Loslaten

Ik zeg altijd, om te worden wie je wel bent heb je alles te ont-worden wie en wat je niet bent. Om zo thuis te komen bij je ware ik. Want zeg nu eerlijk, er is toch niets mooier dan iemand die helemaal vrij en zichzelf is?

Het is jouw geluksdag!

Ben je er klaar voor om jouw zelfsabotage los te laten of wil jij misschien bepaalde gebeurtenissen of emoties uit het verleden loslaten? Ik help je met liefde! De workshops zijn van €149,- per stuk nu samen te koop voor maar €49,-

Wat krijg je allemaal?

  • Twee keer een 3 uur durende workshop met Debbie Steur
  • Begeleide mindset en hypnose oefeningen
  • Visualisaties
  • Hypnose sessies

Na de workshop voel je direct veranderingen en dat maakt het werken met het onderbewuste zo krachtig. Geen urenlang praten over je probleem (reguliere therapie) maar hup naar de kern en direct verandering!

× Chat met Debbie