Géén wachttijd, aanmelden = direct starten! 😍

Ben jij er klaar voor om jezelf voor altijd vrij te breken?

Ontwaken en je krachtige zelf zijn. Een magneet worden voor alles wat je zo graag wilt in je leven. Leren omgaan met belemmerende overtuigingen en vastzittende emoties loslaten. In de spiegel kijken en denken: “Wauw. Wat ben je prachtig”

Debbie Steur is bekend van:

Het is tijd voor jou

Onvoorwaardelijke zelfliefde ervaren, keuzes maken die goed zijn voor jou, voor jezelf opkomen en jezelf op nummer één zetten. Jezelf overspoelen met liefde heeft als gevolg dat je ontzettend veel liefde kunt uitstralen. Het is een win-win! Toch ben je de laatste tijd teveel bezig met het pleasen van anderen en het breekt je op. Je voelt de energie niet meer stromen, het voelt alsof je vastzit. Tijd voor verandering!

De kracht van persoonlijke coaching en therapie

Ik geloof 100% in het zelfhelend vermogen. Ik weet dat we allemaal de kracht in ons hebben om alles te veranderen wat we willen veranderen. Maar zodra we bij de diepere lagen van het onderbewuste aankomen worden de muurtjes ook sterker. Je draait een beetje rondjes om het probleem maar echt bij de kern kom je niet. Ik noem dit blinde vlekken. We hebben ze allemaal! Met mijn persoonlijke coaching en therapie, in combinatie met magische paddenstoelen (psilocybine) help ik jou om wél tot in de diepe kern te komen. Los te laten wat er los te laten valt, te helen en vervolgens licht en vrij te zijn.

10 weken microdoseren met magische paddenstoelen

10 weken microdoseren met magische paddenstoelen (psilocybine) in combinatie met 1 op 1 coaching en therapie via Telegram. Ik sta als een goede vriendin met een berg aan tools en kennis voor je klaar om jou te begeleiden bij jouw proces. Wat jouw proces ook is, niets is te gek! Het hoeft trouwens helemaal geen diep onderwerp te zijn hoor. Het kan ook zijn dat je gewoon meer energie wilt, of beter wilt slapen. De mensen die komen microdoseren ervaren onder andere:

  • Meer energie en focus
  • Betere concentratie en creatiever zijn
  • Beter kunnen ontspannen en slapen
  • Meer rust in het hoofd
  • Beter kunnen omgaan met emoties

Microdoseren werkt net als hypnotherapie op het onderbewuste, de plek waar veranderingen definitief plaatsvinden. Nieuwe verbindingen worden in het brein aangemaakt en voila! Een nieuwe jij! Een magische manier om jezelf de aandacht en liefde te geven die je verdient. Een cadeautje voor jezelf.

3 maanden traject in Amsterdam

Wil je liever langskomen in Amsterdam voor een persoonlijk traject? Ook dat kan! In 3 maanden gaan we in kaart brengen waar jij op dit moment staat. Welk cijfer geef jij je leven op dit moment en waar zou je graag naartoe willen bewegen? Vervolgens ruimen we alles wat in de weg staat op om zo thuis te komen bij je prachtige zelf!

Ceremonies met magische paddenstoelen

Ervaar de magische krachten van psilocybine en maak een diepe reis door je onderbewuste. Een gevoel van verbinding, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles om je heen, soms zelfs een gevoel van eenheidsbewustzijn is wat je kan verwachten bij een ceremonie met magische paddenstoelen. Het opruimen van gedachten en emoties, overtuigingen en patronen doorbreken, helderheid en antwoorden krijgen op al jouw vraagstukken. Een reis die je nooit zal vergeten! De ceremonies vinden plaats in Capelle aan den IJssel of in Amsterdam. Ik werk met groepjes van 3 of 6 personen of 1 op 1. Vul het formulier via de oranje knop hieronder in en ik neem vrijblijvend contact met je op. Dan beantwoord ik al jouw vragen en bespreken we de mogelijkheden.

Psst! Vind je het stiekem allemaal een beetje spannend? Ik snap het hoor! Vaak voelen we spanning opkomen als we voor een grote verandering staan. Een stap uit je comfortzone is altijd spannend, maar no worries. Ik ben er voor je!