Géén wachttijd, aanmelden = direct starten! 😍

Denk jezelf slank in 30 dagen

Een reset van jouw onderbewustzijn door middel van krachtige visualisaties en affirmaties. Met als gevolg een slanke mind en een slank lichaam. Alles blijven eten en toch gezonder en slanker worden. Klinkt vet goed of niet? 😉

Levenslang toegang en ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Debbie Steur is bekend van:

Sinds

het meest effectieve afslankprogramma zonder dieet

deelnemers

5 star reviews op Google

Hoe werkt het?

Het is een online cursus dus na jouw inschrijving ontvang je direct een e-mail en heb je direct toegang tot de complete 30 dagen cursus. De cursus blijft levenslang beschikbaar voor jou. Het maakt dus niet uit wanneer je begint.

De 3 elementen van de cursus:

1. Het e-book

Het uitgebreide e-book bevat informatie over het brein, met name over het onderbewustzijn. Jouw onderbewuste is namelijk de plek waar de veranderingen definitief plaatsvinden. Zie jouw onderbewuste als een computer die met wat hulp geherprogrammeerd kan worden. Na het lezen van dit e-book snap jij precies hoe jij met mijn tools jouw onderbewuste kan herprogrammeren.

2. Visualisaties

Verschillende krachtige visualisaties om ‘s avonds mee in slaap te vallen (slapend slank worden kan dus echt!) Het enige wat je hoeft te doen is lekker in je bed gaan liggen en luisteren naar mijn stem. Mijn stem zal jou begeleiden en voor je het weet, zweef jij weg in een heerlijke diepe slaap. De visualisaties laten jou denken en gedragen als een persoon die van nature al slank is. Je wordt heerlijk uitgerust wakker en overdag heb je energie voor tien! Je merkt dat je automatisch gezondere keuzes gaat maken en dat je je positief voelt over jezelf. 

3. Affirmaties

Affirmeren betekent letterlijk bekrachtigen/versterken. Door bepaalde woorden en zinnen te herhalen is het mogelijk om jouw onderbewustzijn te herprogrammeren. De affirmaties zijn door mij persoonlijk ingesproken. Jij luistert ze wanneer jij wilt, zo vaak als je kunt. Je kunt ze beluisteren als je heerlijk even geniet van het zonnetje in de tuin, maar ook tijdens het wandelen of zelfs tijdens het autorijden. Omdat je ze gewoon aan kunt zetten terwijl je met andere dingen bezig bent, kost het je geen extra tijd.

Voor wie is het?

De cursus is voor iedereen die zijn of haar mindset en leefstijl op een gezonde en leuke manier wil veranderen. Of je nu 5 of 50 kilo kwijt wilt of gewoon wat extra hulp wilt bij het volhouden van een gezonde leefstijl, de cursus kan jou hierbij helpen. Het is een laagdrempelige en leuke manier om dé tools te leren om je mindset en je onderbewustzijn te herprogrammeren.

Ja maar Debbie, ik heb al zo veel geld uitgegeven en niets hielp. Waarom zou dit wel helpen?

Ik snap je, echt waar. Ik voelde me een paar jaar geleden ook opgelicht door alle diëten die ik had geprobeerd. Daarom besloot ik toen voorgoed om nooit meer op dieet te gaan. En dat gun ik jou ook. Gun het jezelf om je de komende 30 dagen op jezelf te focussen en jou prachtige binnenwereld. Gun het jezelf om jouw dieet verleden even helemaal los te laten en focus je op het veranderen van jouw mindset. Zonder dat je daar zelf al te veel voor hoeft te doen. De sessies doen het werk, jij mag gewoon voelen en ervaren. Wedden dat ik over een paar weken een heel blij mailtje van je krijg? 😉

Enne… Als je niet tevreden bent over de cursus krijg je van mij gewoon je geld terug!