Géén wachttijd, aanmelden = direct starten! 😍

Wil jij slank worden zonder dieet?

Afvallen door te luisteren naar mijn stem. Leren om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en vanuit rust en ontspanning al jouw overtollige kilo’s loslaten. Niet alleen lichamelijk maar óók emotioneel en mentaal. Zónder dieet. 

Het 12 weken online afslankprogramma nu tijdelijk met 70% korting van €999,- voor €299,-

Debbie Steur is bekend van:

Een reset van je onderbewuste door middel van krachtige hypnose sessies

Met als gevolg:

  • Een blijvend slank lijf
  • Een gezond leven
  • Een positieve mindset
  • Meer energie en beter slapen
  • Onvoorwaardelijke zelfliefde

“Toen ik van het programma hoorde zat ik midden in een burn-out. Sindsdien heb ik een grote verandering ondergaan. Vooral geestelijk, maar ook ben ik centimeters en kilo’s kwijtgeraakt. Wat ben ik blij met het programma van Debbie!”

– Marjolijn Winkelaar

“Ik had zeker mijn twijfels over het programma maar wat ben ik blij dat ik begonnen ben. Inmiddels is er 22 kilo af en voel ik me zo veel beter. Ik gun deze reis aan iedereen. Voor mij is dit dé manier om blijvend lekker in je vel te zitten. Fysiek en mentaal. ”

– Bianca Drinkwaard

“Dit programma is ZOVEEL meer dan een afslankprogramma! Dankzij Debbie heb ik weer een gevoel van eigenwaarde, ik slaap beter en kan weer lief zijn voor mezelf. Ook ben ik al ruim 10 kg kwijt. Dat is niet het belangrijkste maar wel mooi meegenomen”

– Heidi Giezen

Ga samen met mij op deze levensveranderende reis

Verandering begint altijd bij het nemen van een besluit. Wil jij je energiek voelen en elke dag vol trots kijken naar jouw spiegelbeeld? De verandering zit hem in de (kleine) dingen die je dagelijks wel of niet doet. En daar ga ik je bij helpen, elke dag.

De succesformule van het programma:

De hypnose sessies

Toegang tot ruim 40 online hypnose sessies door mij persoonlijk ingesproken. De sessies zorgen voor een heerlijke diepe ontspanning. Jouw systeem krijgt een volledige reset en dat zul je merken in je dagelijks leven. Je slaapt beter, je voelt je energieker en positiever over jezelf. Je leert om om te gaan met gevoelens en emoties. Doei doei emotie eten! 👋🏼

Veel mensen denken dat hypnose eng is, dat je geen controle meer hebt enzo. Dit is een fabeltje. Je bent ten aller tijden zelf in controle, zie het als een fijne en diepe ontspanning waar je even niet hoeft na te denken maar gewoon even kan zijn.

De virtuele maagband

In module 3 van het programma kun jij ervoor kiezen om de virtuele maagband te ontvangen. Het klinkt misschien gek, maar het werkt echt. De virtuele maagband helpt jou om weer naar de signalen van jouw lichaam te luisteren. Je kunt gewoon alles blijven eten wat je lekker vindt, maar je zult merken dat je automatisch kiest voor gezond eten en beweging en dat je vanzelf stopt met eten zodra je voldaan bent. Alle voordelen van een echte maagband maar niet de nadelen!

Het veranderen van je leefstijl

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Anders gezegd; als je andere resultaten wilt zien dan heb je ook andere dingen te doen dan je nu doet. We werken als een team en jij zal uiteraard jouw deel moeten doen. Het is aan jou om regelmatig in te loggen in de academy en naar de sessies te luisteren. Met 20 minuutjes per dag luisteren kom je al een heel eind! Je zult merken dat je gaat uitkijken naar deze momenten voor jezelf en dat je je elke dag beter gaat voelen.

Effectieve coaching

Het programma zal voor jou aanvoelen als persoonlijk op jou afgestemde coaching. Mijn team en ik staan op werkdagen voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden (gewoon via de mail). Als bonus krijg je nog eens toegang tot 13 live coaching sessies waar je echt je mindset tegenover eten en bewegen verandert en dat merk je in je dagelijks leven!

“De rust die je krijgt van haar stem is zo fijn”

Willeke Alting

“Ik ben zo blij met Debbie in mijn leven”

Shirley Schaefer

“Het is heel persoonlijk, het lijkt alsof je echt 1 op 1 hebt”

Sylvia Diekema

“De visualisaties zijn heerlijk om mee in slaap te vallen”

Marlo Boon

Ben jij klaar om je licht en vrij te voelen? 

Leona de Waart

“Debbie is down to earth en fijn om naar te luisteren, ze geeft je direct een goed gevoel”

Successverhaal

Toen Debbie op mijn pad kwam was ik zeer sceptisch. Dat gevoel was binnen no time weg. Debbie is down to earth en fijn om naar te luisteren, ze geeft je direct een goed gevoel

Het programma is goed te doen. Wat ik fijn vind is de stem van Debbie. We komen uit dezelfde regio en dat vind ik toch wel prettig om naar te luisteren. Er zit ook een goede opbouw in het programma. Ik haal ontzettend veel energie uit de sessies en vertrouwen in mezelf.

De hypnose is een bizarre ervaring maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Jarenlang kampte ik met paniekaanvallen en hyperventilatie. Ik durfde niet eens meer de deur uit zonder flesje water en medicijnen. Na 1 sessie was dit weg. En nu, zeker 4 jaar later heb ik het nog steeds onder controle. 

Mensen die twijfelen over de aanschaf van het programma van Debbie wil ik alleen maar meegeven: Niet twijfelen! Voor mij is dit programma zo waardevol geweest en nog steeds. Elke euro die ik in dit programma heb geïnvesteerd is het me waard geweest.

Dit is jouw laatste kans om mee te doen!

Het programma is nog te koop tot en met juni 2024 en daarna stop ik definitief met het aanbieden van het programma. Niet omdat het niet werkt, integendeel!

Het online afslankprogramma is sinds 2018 echt mijn baby, het best verkochte afslankprogramma in Nederland zonder dieet en daar ben ik ontzettend trots op. Het is een bijzonder mooi programma wat er niet alleen voor zorgt dat je lichamelijke kilo’s verliest, maar vooral komt er weer rust in je hoofd en leer je echt van jezelf houden.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en ik merk dat het voor mij tijd is voor een nieuwe uitdaging! 

Het programma is dus tijdelijk te koop met 70% korting, van €999,- voor €299,- (In termijnen is mogelijk)

Het programma blijft levenslang beschikbaar voor jou en mijn team en ik zijn via de mail beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Extra bonus!

De “denk jezelf slank in 30 dagen cursus” t.w.v. €197,- cadeau! De cursus heeft naast een super leerzaam e-book en luisterboek ook 3 visualisaties en 3 affirmaties die jou laten denken en gedragen als een persoon die van nature slank is! 

Een totaalpakket blijvend slank zonder dieet voor maar €299,- 

Wacht niet langer met jezelf op de eerste plaats zetten en geef jezelf de aandacht en liefde die je verdient want je bent het waard!

Veelgestelde vragen

Voor wie is het programma?

Het programma is voor iedereen die op een gezonde, simpele en leuke manier overtollige kilo’s wil verliezen. Of jij nu 5 of 50 kilo wilt afvallen, het programma geeft jou precies wat jij nodig hebt. Het programma is niet geschikt voor jou als jij op zoek bent naar een wonderpil of een toverstaf. Het is belangrijk dat je bereid bent om in de (denkbeeldige) spiegel te kijken. Het programma leert jou om op een positieve manier naar jezelf te kijken en onvoorwaardelijk van jezelf te houden, om vanuit die energie overtollige kilo’s los te laten. Bij mij geen strenge regels maar een duurzame manier van afslanken zodat je er de rest van je leven profijt van zult hebben.

Wat ontvang ik bij het programma?

Het programma heeft een simpele stap-voor-stap opbouw. Je doorloopt 8 verschillende modules én je ontvangt een bonus module met allerlei inspirerende video’s die jou laten denken en gedragen als een persoon die van nature slank is.

Elke module bevat een welkomstvideo, een kleine handleiding, werkboek, hypnose sessies en extra inspirerende video’s om mee aan de slag te gaan. Via de mail staan mijn team en ik voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en één keer in de maand kun je aanschuiven voor een live coaching sessie die jij gewoon vanuit je eigen huis kunt volgen. Het gemak van persoonlijke coaching gewoon vanuit je eigen woonkamer. 

Krijg ik ook voedingsadviezen?

In samenwerking met een diëtiste heb ik voedingsrichtlijnen opgesteld die je als leidraad kunt nemen. In principe raad ik iedereen aan om alles te eten wat je lekker vindt. Ja, ook patat met een klodder mayonaise. Voedingsrestricties zorgen er namelijk voor dat je daarna sneller last krijgt van (emotionele) eetbuien en juist dat willen we voorkomen. De kracht van het programma is dat de focus niet op voeding ligt, maar op jou. Vaak weet je zelf het beste wat wel en niet goed is voor jouw lichaam.

Hoe werken de hypnose sessies?

Het is belangrijk dat je een moment kiest waarop je ongestoord kunt liggen of zitten. De muziek die je tijdens de sessie hoort, werkt in op je onderbewuste. De muziek, woorden en technieken die ik gebruik, zorgen ervoor dat je brein in een diepe staat van ontspanning gaat. Dat heet ’theta’: de staat tussen waken en slapen in. Zo ontstaat er een opening naar je onderbewuste: dé plek waar veranderingen definitief plaatsvinden. Vergelijk het met een geniale spons. Het zuigt alle informatie en positieve suggesties op en dat merk je in je dagelijks leven. Je zult merken dat je automatisch voor gezond eten en beweging kiest en dat je positiever naar je spiegelbeeld zult kijken. Stap voor stap leer je om weer onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Zoals ‘t hoort ❤️

Hoe werkt de virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een écht werkende maagband maar dan zonder negatieve bijwerkingen of complicaties. Wel de lusten van een echte maagband, niet de lasten. De virtuele maagband wordt als het ware ‘in je brein’ geplaatst. Op onbewust niveau. Jouw onderbewuste maakt geen onderscheid tussen echt en nep. Jouw onderbewuste handelt alsof je een echte maagband hebt.

De virtuele maagband wordt geplaatst door een, jawel; virtuele operatie. Via een geluidsopname door mij persoonlijk ingesproken neem ik jou mee in een visualisatie. Na de ‘operatie’ heb jij direct profijt van de virtuele maagband. Je zult merken dat je als vanzelf voor gezond eten kiest en dat je precies de juiste hoeveelheden zult gaan eten. De virtuele maagband is persoonlijk afgestemd op jou, het geeft jou precies die effecten die voor jou nodig zijn om bij jouw persoonlijke doelen te komen. Ik snap dat je het idee van een virtuele maagband een beetje gek vindt of misschien wel spannend. Ik snap je, had ik ook. Probeer er niet te veel over na te denken maar geef jezelf de kans om het te ervaren. Het enige wat je te verliezen hebt is een paar overtollige kilo’s 😉  

Kan ik het programma ook volgen zonder virtuele maagband?

Zeker! De virtuele maagband is een krachtige tool die jou kan helpen om veilig en snel bij jouw doel te komen maar uiteindelijk is de succesformule het hele totaalplaatje. De hypnose sessies, de opdrachten, de video’s en de leefstijladviezen die ik je geef zijn minstens zo belangrijk. In module 3 kun je je inlezen over hoe de virtuele maagband precies werkt en op dat moment kun jij er voor kiezen om hem wel of niet te ontvangen. Als je later in het programma alsnog besluit om hem te ontvangen kan dit alsnog.  

Wordt het programma vergoed door de zorgverzekeraar?

Helaas wordt het programma (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het programma is een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Zie het als een waardevol cadeau aan jezelf, want dat verdien je!

× Chat met Debbie