Denk jezelf slank
in 30 dagen

Sla je nieuwe, slanke weg in

Je legt in deze cursus nieuwe paden aan in je brein, gevormd door positieve emoties en gedachten. In het begin voelt het misschien als los zand, maar door de oefeningen, de livesessies en de community die voelt als een warm bad, maak je er een geasfalteerde weg van.

Een weg die jou naar gezonde gewoontes en patronen brengt.

 

Praktische informatie

  • De cursus kost €199
  • Elke dag 30 minuten voor jezelf
  • Levenslange toegang tot de cursus en de community

✓ al 3200 cursisten gingen je voor ✓ leer op een leuke manier je doelen behalen én behouden ✓ je ticket naar een nieuw, slank en gelukkig leven zonder beperkingen en zonder negatieve gevoelens en gedachten

Iets voor mij?

Even een check doen of de cursus ‘Denk jezelf slank in 30 dagen’ iets voor jou?

  • Ik vind mezelf te zwaar
  • Ik ben niet blij als ik in de spiegel kijk
  • Ik heb al zo veel diëten geprobeerd, ik kan gewoon niet afvallen
  • Hopelijk lukt het ooit wél blijvend af te vallen, maar eigenlijk ben ik de moed al verloren

Tot een paar jaar terug schreeuwde ik op alles ‘ja’. Ik wíst dat het anders moest. Ik wist alleen niet hoe. Totdat ik ontdekte wat de kracht van je mindset is en ik zonder al te veel moeite 20 kilo afviel. Die mindset is ook voor jou weggelegd. Deze cursus helpt je je overtuigingen en gedachten blijvend te veranderen. Met een slankblijvend lichaam tot gevolg. Of kan ik beter ‘droomlichaam’ zeggen?

Zo werkt de cursus

De cursus bestaat uit een uitgebreid e-book, een besloten Facebookgroep, visualisaties en affirmaties. In de Facebookgroep sta ik in een livesessie tot je beschikking. Je raakt telkens opnieuw geïnspireerd en je houdt je nieuwe levensstijl vol, want het valt je op dat het veel makkelijker is dan gedacht.

Het e-book staat vol met informatie en opdrachten. Eerlijk is eerlijk: van alleen lezen ga je niet afvallen. Je gaat dus ook echt aan de bak! Niet met dumbells, maar met je mindset. Je leert positief te denken over jezelf en je lichaam. Je leert op jezelf vertrouwen en geloven dat je het wél kan.

“Is dit niet veel te zweverig voor me?”

Als je niet zeker weet of dit iets voor je is of als het allemaal abracadabra lijkt, download dan eerst de gratis afslanksessie.

“Elizabeth viel 10 kilo af met de
denk jezelf slank in 30 dagen cursus!” 

× Chat met Debbie