Géén wachttijd, aanmelden = direct starten! 😍

Het team

Teamwork makes the dreamwork zeggen ze ook wel. En dat is waar. Sinds 2021 werk ik samen met een klein en vast team en bundelen we onze superpowers om jou de beste begeleiding te geven. Samen zijn wij 100% gemotiveerd om jou de beste zorg en aandacht mogelijk te geven. ❤️

WAAROM MOEILIJK DOEN
ALS HET SAMEN KAN

Debbie Steur

Eigenaresse Debbie Steur Academy

Hi, Debbie hier!

Al sinds 2018 rock ik mijn leven als alleenstaande mama. Met mijn 7-jarige zoon Moos, twee bengaalse katten en mopshond Mimi wonen wij in Amsterdam.

Een tijdje terug riep een bekende van mij in de kroeg: “Hey! Daar heb je mrs positive!”.

“Eh..” Zei ik tegen hem, “Deze mrs positive is echt niet altijd positief hoor. Soms gaat het bij mij ook gewoon niet goed.”

Ik zou je hier maar al te graag willen vertellen dat mijn glas altijd halfvol is maar wie dat zegt liegt. Het leven is soms gewoon k*t en dat mag ook.

Wel heb ik in de afgelopen jaren geleerd om om te gaan met negatieve gebeurtenissen, gedachten en emoties.

Vroeger was dit wel anders. Mijn gedachten en emoties controleerde mij in plaats van andersom. Ik voelde mij onzeker, struggelde met mijn zelfbeeld en gewicht en ging van dieet naar dieet.

Tot ik in 2017 door een heftige postnatale depressie bij een hypnotherapeut terecht kwam.

Was ik sceptisch? 100%! Als echte noord-hollandse boerin vond ik het allemaal maar zweverig.

Toch besloot ik het een kans te geven en hier zijn we dan. 2023: Met een master hypnotherapie en NLP diploma op zak heb ik inmiddels 3800+ mensen blij mogen maken met minder kilo’s. Fysiek, maar vooral ook mentaal en emotioneel.

Als ik via de mail de dagelijkse succesverhalen lees ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik, zonder dat ik echt fysiek aanwezig ben, via mijn online programma toch elke dag die beste vriendin kan zijn voor zoveel mooie mensen.

Het leven geeft ons niet altijd wat we willen, maar wel altijd wat we nodig hebben. Ik ben hier om jou te herinneren dat je op de goede weg bent. Dat het goed komt.

Ik hoop je snel (virtueel) te mogen ontmoeten.

Heel veel liefs,
Debbie

 

Lees meer over Debbie →

Gizella de Betue

Coach / Klantsupport

Debbie: Als iemand in de afgelopen 5 jaar een belangrijke rol in mijn leven heeft gespeeld dan is het Gizella wel. Als een engel kwam zij in de moeilijkste periode van mijn leven op mijn pad.

Haar coaching en healing heeft mijn leven een stuk lichter gemaakt! Gizella is mijn nummer één waar ik naartoe ga als ik het moeilijk heb.

Inmiddels is zij een dierbare vriendin van mij en mag ik sinds 2021 met trots zeggen dat zij onderdeel is van mijn team. Bij Gizella zal je je gehoord en geliefd voelen. Ik stel haar graag aan je voor. Of beter: Dat doet ze zelf!

Gizella: Mezelf voorstellen. Mijn hemel wat werd ik daar altijd ongemakkelijk van. Tot paniekaanvallen aan toe! Want wie ben ik eigenlijk?

Is wat ik voel wie ik ben? Is mijn baan wie ik ben? Is mijn rol in mijn gezin wie ik ben?

Ik heb me vroeger altijd verscholen achter de kracht van het ‘zijn’ van iemand anders. Want daar voelde ik me veilig. Zorgen voor anderen, focus op anderen, vooral niet op mezelf.

En wat interesseert het jou nou eigenlijk echt dat ik hypnose en regressietherapie heb gestudeerd, dat ik als heldervoelend coach werk en dat ik vroeger kampte met angststoornissen, overgewicht, narcisme en verdriet?
Dat ik samenwoon met de liefde van mijn leven en een prachtige dochter van 3 heb. Maakt dat echt verschil?

Waar het om draait is dat ik jou aanvoel. Jouw ware essentie. Maar ik voel ook jouw eventuele onrust, angst, eenzaamheid en verdriet. En of dit nu komt door een depressie, burn-out, scheiding, het maakt niet uit. Ik help jou heel graag om terug te transformeren, terug naar pure zelfliefde. Zodat jij kan thuiskomen bij jezelf en vanuit die basis kan kiezen voor een gezond leven.

Binnen Debbie Steur kom ik maandelijks live om jou een handje te helpen bij jouw persoonlijke transformatie. Het is ook mogelijk om online privé coaching bij mij te boeken en als je een brandende vraag hebt en naar de support mailt, bestaat er ook een grote kans dat je mij spreekt. Wat jouw vraag ook is; Ik ben er voor je.

Veel liefs,
Gizella

Lees meer over Gizella →

AnnaMariska Tichelaar

Coach / Klantsupport

Debbie: AnnaMariska en ik kennen elkaar nu sinds 2020. Ons eerste telefoongesprek duurde geloof ik 2,5 uur en sindsdien zijn we eigenlijk nooit uitgepraat geweest.

AnnaMariska is al sinds 2020 onderdeel van mijn team en één van mijn beste vriendinnen. Ik zie haar als een kalme, liefdevolle en wijze vrouw. Heb je een luisterend oor, raad of advies nodig? Ze staat voor je klaar.

AnnaMariska: Hoi! Ik ben AnnaMariska, ik stel mezelf hier graag even voor.

In 2011 ben ik kort na elkaar beide ouders verloren. In eerste instantie ging ik door op pure wilskracht. Ik stortte me op werk en alle zaken die geregeld moesten worden.

Maar ik had steeds minder energie, had geen idee hoe ik met alle emoties om kon gaan en dus stopte ik ze weg. Na een tijdje voelde ik wel aan dat ik het op deze manier niet ging redden.

Op dat moment besloot ik naar een coach te gaan. Een beetje zenuwachtig stond ik op de stoep; geen idee wat ik kon verwachten. Het bleek dat ik prima kon praten over wat er gebeurd was. Dus ik dacht nou het valt allemaal wel mee. Tot ik doorhad wat het met mijn lichaam en geest deed om alles te onderdrukken. Mijn lichaam was volledig in de weerstand en de emoties waren gewoon weggestopt. Niet een heel gezonde situatie.

Mijn coach heeft me echt door mijn proces heen geholpen met begrip, tools en waardevolle inzichten.

Met dit als inspiratie heb ik zelf een NLP coaching opleiding gevolgd en me daarna gespecialiseerd in rouwverwerking.

Toen ik opnieuw met een verlies te maken kreeg, dit keer een miskraam, wist ik op een goede manier met mijn emoties om te gaan en begreep ik mezelf ook beter gedurende mijn proces.

Mijn wens voor jou is, waar je op dit moment ook doorheen gaat: Dat je jezelf de ruimte en tijd geeft voor het verwerken van je emoties. Soms heb je even wat hulp nodig hierbij om er sterker uit te komen. Met meer zelfkennis, energie en een hoop nieuwe inzichten voor de toekomst.

Mijn motto is: ‘Rouwen doe je niet alleen’.

Binnen Debbie Steur ben ik werkzaam als coach, het is mogelijk om bij mij privé (rouw)coaching te boeken. Ook zal je mij via de mail spreken als je een vraag hebt over jouw persoonlijke proces.

Liefs,

AnnaMariska

Lees meer over AnnaMariska →

× Chat met Debbie