Reviews

✓ helpt sinds 2017 mensen afvallen zonder dieet  

✓ 3200 mensen blijvend slank 

✓ meer dan 3.200 deelnemers aan het online afslankprogramma

Ervaringen virtuele maagband

Dit zeggen klanten die jou voorgingen

Marjolijn Winkelaar

Ik kwam in contact met Debbie en haar programma toen ik middenin een burn out zat. Wat me aansprak was dat het geen dieet was. Wauw. Het is niet alleen geen dieet! Het heeft me geholpen mijn Mindset te veranderen. Ik heb bij haar geleerd dat ik belangrijk ben en dat alles bij mij begint. Als ik me goed voel en dat uitdraagt, trek ik ook goede dingen aan.

Ik heb een grote verandering ondergaan vooral geestelijk. Maar ik ben ook centimers en kilo’s kwijtgeraakt. Wat ben ik blij met het programma van Debbie Steur!

Karin Bakker

Ik ben samen met mijn zus aan deze reis begonnen en het is de investering meer dan waard gebleken, al ben ik nog ver van mijn streefgewicht verwijderd. Anders dan een dieet brengt dit programma je zoveel meer dan alleen een lager getal op de weegschaal. Het leert je anders naar jezelf te kijken en geeft je zoveel mooie nieuwe inzichten. Een goede investering in jezelf dus en dat ben je toch zeker waard?

Henny Spierings

Nooit meer diëten, dat sprak mij gelijk aan. Dit mooie programma brengt me zoveel meer dan alleen afvallen. Debbie is een inspirerende coach. En haar programma heeft me veel innerlijke rust, energie en positiviteit gebracht. De livesessies zijn heel fijn voor de motivatie. Blij met alle veranderingen.

Heidi Giezen

Het programma van Debbie Steur is ZOVEEL meer dan een afslankprogramma!

Ik werd door een vriendin getipt over het programma toen ik in een hele moeilijke periode zat. Dankzij Debbie vind ik mijn gevoel van eigenwaarde weer terug, kan ik eindelijk weer slapen en kan ik lief zijn voor mezelf. En daarnaast ben ik al ruim 10 kg kwijt. Dat is voor mij verre van het belangrijkste; maar wel mooi meegenomen natuurlijk 😉

Deelnemen is een investering in jezelf die ik iedereen aan kan raden.

Bianca Drinkwaard

Dit programma is voor mij echt het ‘ei van Columbus’! Zoveel geprobeerd, niets werkte op de lange termijn…

Sinds mei 2020 met deze bijzondere reis bezig en ook ik had mijn twijfels.. maar nu: ik die nooit hield van sporten, nu mis ik het als ik een dag niet het half uur bewogen heb. -22 kg, inmiddels op een gezond gewicht! 🙏🏻 Voel me zoveel beter. Ik gun deze reis aan iedereen. Dit is de manier om blijvend beter in je vel te zitten. Fysiek en mentaal❤️

Sandra Wie

Sceptisch als ik ben, toch begonnen aan het programma. Wat een goede keuze, zo verhelderend, zoveel meer dan alleen afvallen! Zoveel positieve veranderingen. En ja ook nog afgevallen natuurlijk. Ik sleep nu 18 kg minder mee!

Ina Klaster

Zo blij dat ik begin mei 2020 gestart ben met het programma van Debbie Steur; niet alleen 20 kilo lichter maar een fijne mindset, blij met mezelf en wie ik ben. En Debbie is een topper, hoe ze stimuleert en helpt waar ze kan. Maar eigen verantwoordelijkheid nemen is de key; je doet het zelf en je kunt het zelf. Hoe mooi is dat!

An Reitsma

Ik ben zo blij dat ik met Debbie in contact ben gekomen ben sinds eind januari begonnen met de maagband voor nu 5 kilo afgevallen maar het belangrijkste ik heb mijn eetbuien waar ik al jaren mee worstel onder controle gekregen er gaat een nieuwe wereld voor mij open dankjewel debbie

Ellen Zwier-Cuijpers

Wat een levensveranderende reis heb ik geboekt! En op deze reis leer ik mezelf nog steeds beter kennen. Minder prestatiedrang, minder onrust in mijn hoofd, helemaal gestopt met dieetdenken (en dat is zooooo heerlijk….), veel meer ruimte voor mezelf, veel meer genieten van het leven. Maar het belangrijkste: veel meer van mezelf houden!!

Debbie houdt me regelmatig een spiegel voor tijdens de live sessies. Vooral het echt zelf verantwoordelijk zijn voor wat je doet of juist niet doet. 😉 Ik ben zo blij dat ik in deze trein ben gestapt. En nee, het is geen sneltrein, maar een stoptrein die onderweg zoveel stations aandoet waar weer iets te leren valt. Ik gun iedereen deze mooie reis!

Hier vertelt Didi hoe zij 30 kilo is afgevallen met het programma van Debbie!