Het online afslankprogramma

Makkelijk afvallen: hét programma waarin je definitief afrekent met overgewicht

Je bent helemaal klaar met je overgewicht. De teleurstelling als je die leuke jurk of broek niet meer past of als het niet meer lekker zit. Wéér een dieet geprobeerd dat niet werkt. Weer een jaar voorbij waarin je niet gelukkig was… Wat als ik je vertel dat afvallen ook makkelijk kan? Dat er een afslankprogramma voor je is waarbij het leuk is om je streefgewicht en droomlichaam te behalen én te behouden? Met een besloten community die voelt als een warme deken.

Herken je dit…

 • je staat in het pashokje en je ziet dat te gekke shirt niet eens, je baalt alleen maar van jezelf
 • ongemerkt eet je een hele zak chips leeg voor de tv, terwijl je er eigenlijk niet eens zin in had en je er achteraf slecht over voelt
 • je lichaam zit je in de weg als je lekker wil spelen met je (klein)kinderen

  Verlang je naar…

  • zelfs in zwembroek of bikini op het strand voel jij je lekker in je lijf en flaneer je in het rond
  • opstaan in een lichaam dat voor een goedkeurend knikje in de spiegel zorgt en vóelen dat je elke fysieke en mentale uitdaging aan kan
  • jezelf aankijken en geraakt worden van trotsheid, omdat je bent wie je altijd al wilde zijn?

   

   

  Als afvallen een feestje voor je is

  Met mijn unieke afslankprogramma is afvallen een feestje. Waarom? Omdat je alles mag eten wat je wil. Geen ‘nee’ zeggen tegen een stuk taart op een verjaardag terwijl je zit te watertanden, maar gewoon volop genieten van een goede Red Velvet. Met je vrienden proosten, omdat je zin hebt in dat heerlijke wijntje. Je leert in dit afslankprogramma weer naar je lichaam te luisteren. Dat konden we allemaal al — als baby huilde je als je honger had en stopte je met eten als je voldaan was —, maar velen zijn het verleerd. Het lukt je om gezonde keuzes te maken, omdat jij dat zélf wil. Niemand die jou iets oplegt. Dit afslankprogramma motiveert je zo sterk, dat je voor de volle 100 procent voor je doelen gaat. En ze behaalt. (Heb je hier al een plaatje in je hoofd van hoe je er straks uitziet?)

   

  Dit levert het afslankprogramma je op

  • Volledige controle over je eetgewoontes en patronen terwijl je (juist!) blijft genieten
  • Direct meer energie en een fitter lichaam
  • Beter slapen, meer rust in je hoofd
  • Je bent eindelijk wie je altijd al wilde zijn

  Praktische informatie

  • De investering in jezelf is €999
  • Niet goed? Geld terug!

  Het afslankprogramma: de onderdelen

  In 12 weken leer je hoe je blijvend gewicht verliest door je gewoontes en patronen definitief te veranderen. Je doet het niet alleen: in onze besloten community ben ik actief aanwezig om je te blijven motiveren en inspireren. Anders dan bij alle diëten die je al probeerde, denk je er nu niet eens aan om de handdoek in de ring te gooien. En heb je toch een mindere dag? Dan zijn er zo’n 2.000 leden om je weer terug te brengen in je positieve flow.

   

  Wat je krijgt

  • 7 effectieve hoofdsessies
  • je virtuele maagband
  • een werkboek
  • bijbehorende video’s
  • toegang tot de besloten community met heel veel leuke mensen die je steunen
  • elke week een leerzame, inspirerende en motiverende Q&A
  • alle hulp om je doelen op een leuke en simpele manier te behalen
  • vet veel zin en motivatie

  “Elke dag weer dankbaar dat Debbie met haar programma op mijn pad is gekomen! Dit is een reset voor je mind, op het gebied van eten en afvallen, maar ook zeker voor positiviteit en andere doelen die je wilt bereiken. Lifechanger, met een onwijs sterk & lief persoon als coach: Debbie!”

  » Lees meer reviews op de website of via Google

  De modules

  In dit afslankprogramma leer jij — volgens deelnemers die je voorgingen…

  • “rust voor jezelf te creëren, los te laten, beter in je vel te komen en ook nog af te vallen”
  • “anders naar jezelf te kijken — het geeft je zo veel mooie nieuwe inzichten
  • “dat je belangrijk bent en dat alles bij jezelf begint — als je je goed voelt en dat uitdraagt, trek je ook goede dingen aan”

   

  Module 1: een goede voorbereiding is het halve werk

  Klaar voor de start? Af! Je mag op pad om een kledingstuk te kopen dat jij graag aan wil als je je doel behaalt. Het hoeft niet duur te zijn, als het je maar blij maakt. Dit is je visuele anker en het helpt je visualiseren. Geen paniek als je dat nog lastig vindt — dit programma leert je precies hoe het werkt. Ook jij kan het!

  Module 2: je commitment vastleggen

  Je negeerde de signalen van je lichaam al lange tijd door jezelf te overeten. Je leert weer naar je lichaam te luisteren en helpt je onderbewuste ervoor te zorgen dat jij het lichaam van je dromen krijgt. Dit leg je vast in jouw contract — dat alleen voor jou is. Omdat jij nu echt voor jezelf kiest.

  Module 3 The big day

  Vandaag ontvang jij, je wondermiddel: je virtuele maagband. Je legt een nieuw pad aan in je brein — het juiste pad om eindelijk te te worden wie jij wil zijn. Een ijzersterke fundering voor jouw nieuwe leefstijl. Kies je ervoor de virtuele maagband niet te ontvangen? Ook dan is het mogelijk je doelen te behalen. Als je maar voor jezelf kiest en ervoor gaat.

  Module 4: check, check, dubbelcheck

  Heb je ervoor gekozen je virtuele maagband te ontvangen? In deze module checken we of-ie goed zit én doen we nog iets veel leukers: je streefdatum vastzetten. Met helpende sessies om op die dag je droomlijf te behalen — je leert goed om te gaan met alcohol, suiker, emoties en (geen) nee zeggen. Want jij mag absoluut blijven genieten.

  Voor de mensen zonder virtuele maagband is deze module ook effectief, omdat de hoofdsessie niet over de maagband gaat.

  Module 5: Loslaten

  Dankzij deze sessies laat je los wat jou niet meer dient. Overtuigingen als ‘ik ben het niet waard om af te vallen’ en ‘het zal me toch nooit lukken’. Je laat je negatieve zelfbeeld achter, net zoals je oude lichaam en het vet. Een zeer krachtige sessie!

  Module 6: De verschillende delen in jou

  Tijd om de balans op te maken: zit je kleding al lekkerder? Weeg je al minder? De sessies maken je trots op jezelf en laten je kijken naar de verschillende delen in jou. Het deel dat altijd al slank wilde zijn en het deel van jou dat je weer mee terug wil nemen in je ongezonde patronen. Alle delen mogen er zijn — je moet alleen weten hoe je met ze communiceert, zodat je op het juiste pad blijft.

  Module 7: Last but not least

  Het is inmiddels week 12 en het is tijd voor de hamvraag: heb je je doel behaald? Eén ding weet je zeker: je bent niet meer de persoon die zich 3 maanden geleden voor dit afslankprogramma inschreef. Deze module bestaat uit twee sessies: voor deelnemers die hun droomlichaam al bereikten en voor deelnemers die nog even aan de bak willen. Ze hebben één ding gemeen: je krijgt het gevoel dat je trots op jezelf mag zijn en je bent gemotiveerd om je doel te behalen en te behouden.

  Module 8: Alle sessies

  In de laatste module vind je alle sessies handig op een rij, zodat alles makkelijk terug te vinden is. Je hebt een jaar lang toegang tot het hele programma, dus herhaal modules of sessies als je daar behoefte aan hebt.

  De basisregels van het afslankprogramma

  Zoals ik vroeger zelf wenste dat ik mezelf slank kon toveren, zo zou ik dat ook voor jou willen. Maar dat is niet hoe het werkt. Het is belangrijk dat je 100% verantwoordelijkheid neemt. Ja, we werken samen als een team en ik help je waar ik kan — maar jíj bent de baas over je lichaam. Je maakt dit afslankprogramma tot een succes door je te houden aan 6 simpele basisregels. Deze regels versterken de werking van je virtuele maagband en zorgen ervoor dat je nieuwe gewoontes en patronen veranderen in automatisme. Waardoor jij verandert in wie je altijd al wilde zijn.

   

   

  Jouw basisregels:

  • eet minimaal drie maaltijden per dag
  • eet langzaam en bewust
  • stop met eten zodra je voldaan bent (en dus niet propvol zit)
  • beweeg minimaal 30 minuten per dag
  • drink elke dag 1,5 tot 2 liter water
  • luister minimaal 2 keer per dag naar de sessies

   

  Dit afslankprogramma is een investering in jezelf

  We zijn het niet gewend om voor onszelf te kiezen. Wat zonde is, want het leven kan zo mooi en zo leuk zijn als je dat wél doet. Als je het jezelf gunt om je mooiste leven te leven. Als je erin gelooft dat jij dit ook kan. Want je bent het waard om gelukkig te zijn met wie je bent. In alles te voelen dat je goed genoeg bent. Dat je dromen mag dromen en ze ook uit kan laten komen. Het leven is een feestje en het is niet nodig om strijd te voeren. Niet met anderen, niet met jezelf en niet met je kilo’s.

  Kom je een partijtje meegenieten in dit levensveranderende afslankprogramma?

  • De investering in jezelf is €999
  • Niet goed? Geld terug!

  PS De duizenden deelnemers die je voorgingen en ik zijn zó overtuigd van dit unieke afvalprogramma dat je je geld terugkrijgt als het programma niets voor jou is. Je hebt 14 dagen de tijd om te ontdekken dat de methode voor je werkt. Wil je er dan toch niet mee verder? Dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

  Ervaringen virtuele maagband

  Dit is wat Rosalie zegt over het online afslankprogramma

  Deze deelnemers gingen je voor

  (en zijn nog steeds slank en fit)

  Veelgestelde vragen

  Wat ontvang ik precies in het programma?

  Je krijgt een jaar lang toegang tot het afslankprogramma. In 12 weken ontvang je levensveranderende content — verdeeld over 8 modules met per module een werkboek, hoofdsessie en extra sessies. In een bonusmodule vind je tientallen bonusvideo’s en -sessies die je helpen te denken en te handelen als een persoon die van nature slank is. Je krijgt toegang tot de besloten community waar duizenden andere deelnemers klaarstaan om jou te motiveren en te inspireren. Zelf kom ik regelmatig live om datzelfde te doen. Ook staat doordeweeks de klantenservice paraat om jouw vragen via e-mail persoonlijk te beantwoorden.

  Wat ontvang ik precies in het programma?

  Je krijgt een jaar lang toegang tot het afslankprogramma. In 12 weken ontvang je levensveranderende content — verdeeld over 8 modules met per module een werkboek, hoofdsessie en extra sessies. In een bonusmodule vind je tientallen bonusvideo’s en -sessies die je helpen te denken en te handelen als een persoon die van nature slank is. Je krijgt toegang tot de besloten community waar duizenden andere deelnemers klaarstaan om jou te motiveren en te inspireren. Zelf kom ik regelmatig live om datzelfde te doen. Ook staat doordeweeks de klantenservice paraat om jouw vragen via e-mail persoonlijk te beantwoorden.

  Werkt het programma bij iedereen?

  Het programma werkt bij iedereen die zich voor de volle 100 procent inzet. Mijn team en ik staan klaar om jou te helpen, maar jij zal uiteraard je eigen deel moeten doen. Misschien kom je uitdagingen tegen, maar tijdens het programma heb je alle tools binnen handbereik om deze te overwinnen. Samen zorgen we ervoor dat je weer de stralende jij wordt!

  Ik heb álles al geprobeerd. Waarom zou dit programma dan wel werken?

  Als je álles al geprobeerd had, was je niet hier, want dan was het al gelukt. 😉 Ik ga jou niet overtuigen dat dit de beste manier is. Wat ik je wel kan zeggen: als je wil dat dingen anders gaan, als je ander resultaat wil, dan zal je iets anders moeten doen. Want: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het programma met de virtuele maagband is een oplossing voor de lange termijn. Het is geen kwestie van een maagband plaatsen en afwachten tot de rest vanzelf gaat. Je gaat 12 weken lang actief aan de slag met je mindset, je leefstijl en je emoties en gevoelens. Met als resultaat dat je niet alleen in kilo’s afvalt, maar ook nog eens gelukkiger wordt. Op alle vlakken.

  Hoeveel val ik per week af?

  Dat verschilt per persoon. De één valt 5 kilo in 5 weken af en een ander valt hetzelfde in 2 weken af. In het begin van het programma spreken we een streefgewicht af. Daarna wil ik eigenlijk dat je de weegschaal en kilo’s loslaat. Het getal op de weegschaal zegt namelijk niks over of jouw leefstijl gezond is, of je gelukkig en emotioneel in balans bent. Samen zorgen we ervoor dat je je droomlichaam realiseert, maar nog belangrijker: dat je blij bent met jezelf.

  Krijg ik voedingsadviezen?

  In samenwerking met een diëtiste heb ik voedingsrichtlijnen opgesteld die je als leidraad kunt nemen. In principe raad ik iedereen aan om alles te weten wat je lekker vindt — ja, ook patat met een klodder mayonaise. Voedingsrestricties zorgen er namelijk voor dat je daarna sneller last krijgt van (emotionele) eetbuiten en juist dat willen we voorkomen. De kracht van het programma is dat de focus niet op voeding ligt, maar op jou. Vaak weet je zelf het beste wat wel en niet goed is voor jouw lichaam.

  Hoe werken de sessies?

  Het is belangrijk dat je een moment kiest waarop je ongestoord kunt liggen of zitten. Zet je telefoon op stil (ook niet trillen) of helemaal uit, net zoals je deurbel. Zorg ervoor dat niets en niemand je kan storen — ook je kinderen en partner niet. De muziek die je tijdens de sessie hoort, werkt in op je onderbewuste. De muziek, woorden en technieken die ik gebruik, zorgen ervoor dat je brein in een diepe staat van ontspanning gaat. Dat heet ’theta’: de staat tussen waken en slapen in. Zo ontstaat er een opening naar je onderbewuste: dé plek waar veranderingen definitief plaatsvinden. Vergelijk het met een geniale spons — het zuigt alle informatie en positieve suggesties op en dat merk je in je dagelijks leven.

  Is het erg als ik in slaap val tijdens de sessies?

  Nee, het is niet erg om in slaap te vallen tijdens de sessies. Als je in slaap valt, heb je het blijkbaar hard nodig. Je onderbewuste luistert altijd en slaat alle informatie en positieve suggesties op. Als je in slaap bent gevallen, word je na de sessie vanzelf weer uitgerust wakker.

   Wat houdt de online coaching precies in?

   Ik, Debbie Steur, ben jouw online coach. Alle sessies en video’s zijn door mij ingesproken. Deelnemers die je voorgingen, zeggen altijd: “Debbie, ook al kennen we elkaar niet persoonlijk, ik ga met jou naar bed en ik word met jou wakker!”. Mijn team en ik staan op werkdagen klaar om jouw vragen via de mail te beantwoorden. Ook houd ik regelmatig livesessies in de online community om vragen te beantwoorden en een inspiratie- en motivatieboots te geven.

   Wat heb ik nodig om het programma te kunnen volgen?

   Bijna niets! Een apparaat om de sessies op te volgen, internet en eventueel een printer. Het programma is altijd en overal te volgen. Voor de modules en video’s heb je een stabiele internetverbinding nodig en een printer is handig om de handleiding en de werkboeken te printen. Moet niet, raad ik wel aan. De dagelijkse sessies zijn ook via de app gemakkelijk te downloaden en offline te beluisteren. Handig voor op vakantie.